Afbeelding: handen ineen KW RK en Gaia

Donatie t.b.v. het Rode Kruis

08.08.2024

Handen ineen!

Kattenburg/Weenink heeft onlangs (juni 2024) ongebruikte (werk)kleding gedoneerd aan het Rode Kruis. Wij doen dit via GAIA Circulair, onze jarenlange partner voor het verantwoord vernietigen van gebruikte en afgeschreven bedrijfskleding.  
Kleding die nog nieuw is (dus ook zonder logo’s) vernietigen terwijl er mensen blij mee gemaakt kunnen worden is natuurlijk niet wenselijk. Door aan het Rode Kruis te doneren kan een goede nieuwe bestemming voor de kleding gevonden worden.
Een duurzame en humane manier om met afgeschreven kleding om te gaan, volgens ons!

Door de donaties te laten verlopen via Gaia Circulair is e.e.a. gestructureerd voor het Rode Kruis en beperken we vervoersbewegingen (CO2). Kattenburg Weenink hoopt dat vele collega (bedrijfs)kledingleveranciers volgen om gezamenlijk tot duurzaam en het verantwoord her inzetten van kleding te komen.

Mooi om te zien dat we op deze simpele wijze een steentje bij kunnen dragen aan het goede en belangrijke werk van het Rode Kruis.
Simpelweg de handen ineenslaan!
 

NB: Kattenburg/Weenink probeert zo verantwoord mogelijk in te kopen en te (laten) produceren.
Echter is het geheel voorkomen van restvoorraden onmogelijk door verschillende factoren zoals: gestopte productielijnen en – items, geannuleerde orders en collectiewijzigingen.